شاطر
اذهب الى الأسفل
avatar
ghariba1
جميلة برونزية

جميلة برونزية
انثى
تاريخ التسجيل : 18/09/2014
عدد المشاركات : 1047
نقاط : 399

default أصابع الجبنة المقلية

في 11/11/2014, 20:11

Smile

1ث567

½ كيلو جبنة رومي أو موتزاريلا مقطّعة على شكل أصابع
2 بيضة مخفوقة بالملح والفلفل الأسود
½ حزمة بقدونس مقطعة قطع صغيرة
ثمرة فلفل أخضر مقطعة قطع صغيرة
2 كوب بقسماط مطحون
2 كوب زيت للتحمير
كوب دقيق

بف656

1- اخلطي البقسماط مع البقدونس والفلفل الأخضر كويس.

2- حطّي أصابع الجبنة في الدقيق وبعد كده في البيض، وبعدين في البقسماط، واضغطي بإيدك كويس على كل قطعة جبنة علشان تتماسك مع خليط البيض والبقسماط.

3- دخّليها التلاجة لمدة نصف ساعة، وبعد كده خرّجيها وحمّريها في الزيت لغاية لونها ما يبقى دهبي، وارفعيها على مناديل ورق علشان تتشرّب أي زيت موجود فيها.

4- رصّيها في أطباق التقديم، وقدّمي معاها سلطة خضراء أو سلطة زبادي أو كاتشب.. وبألف هنا وشفا.


santa santa santa
الرجوع الى أعلى الصفحة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى