شاطر
اذهب الى الأسفل
avatar
ghariba1
جميلة برونزية

جميلة برونزية
انثى
تاريخ التسجيل : 18/09/2014
عدد المشاركات : 1047
نقاط : 399

default كوسا بالبشاميل

في 12/2/2014, 16:12

Smile





نقطع الكوسا حلقات و نشوحها مع ملح و فلفل اسود فى ملعقة زبدة و زيت

ثم نضيف ربع كوب مرق و نهدى النار الى ان تصبح الكوسا نصف سوا

و عندنا جبنة موتزارلا
نشوح البصل فى ملعقة زيت او زبد و بعدين نضيف اللحمة و الملح و الفلفل و بهارات

نضيف اللحمة المتعصجة على الكوسة و نضيف كمان 4 ملاعق كبيرة بشاميل و نقلب جيداا
و نضع الكوسا فى صينية بايركس


ثم باقى البشاميل و على الوش الجبنة و رشة زعتر و تدخل الفرن لمدة 20 دقيقة


avatar
ناديوشكا
مديــ الموقع ــرة

 مديــ الموقع ــرة
انثى
تاريخ التسجيل : 28/08/2010
عدد المشاركات : 10949
نقاط : 3024
المزاج : عادي

default رد: كوسا بالبشاميل

في 1/5/2015, 20:50
up
الرجوع الى أعلى الصفحة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى